GreekEnglish (UK)

 

Η Εταιρεία μας

Είμαστε από τους παλιότερους της ελληνικής αγοράς στο εξαγωγικό μάρκετινγκ, με ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο συνεργατών. 22 χρόνια στηρίζουμε την  εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων με αποτελέσματα. Παρέχουμε λύσεις εξαγωγικής πληροφόρησης και ανάπτυξης, για κάθε επιχείρηση που θέλει να στοχεύση στις διεθνείς αγορές για ζήτηση συνεργατών μέσα από 218 χώρες.

Μαρκάκη Αναστασία  LinkedIn Profile
 

Γεννήθηκε στο Ταΰγετο του νομού Μεσσηνίας και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ Κεμπέκ στον Καναδά, όπου ολοκλήρωσε της σπουδές της στο πανεπιστήμιο  Concordia ( John Molson school of Business)  με εξειδίκευση στο International Business ( Διεθνείς Επιχειρήσεις ) και κατεύθυνση στη λογιστική ελεγκτική ( C.G.A.).

Το 2001 ίδρυσε την iNFODATA αντιπροσεωπεύοντας την πολυεθνική EUROPAGES σε Ελλάδα και Κύπρο με εξειδίκευση στο  εξαγωγικό Μάρκετινγκ, τις πωλήσεις με εφαρμογή σε αγορές στόχο.
Ομιλεί άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και καλά Γερμανικά.

 

 
 
 
Βραβεία του Διεθνούς Διαγωνισμού ATHENA International Olive oil competition Μάιος 2016
 

Ήταν µεγάλη χαρά που παρευρέθηκα στη παρουσίαση των αποτελεσµάτων απονομής Βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού ATHENA International Olive oil competition στο ξενοδοχειο King George-Αθηνα.
Δείτε το Βίντεο
 

 

 

 
5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξαγωγών Ελαιολάδου Προοπτικές και δυνατότητες Μάιος 2016
 
Ομιλίτρια στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξαγωγών Ελαιολάδου "Προοπτικές και δυνατότητες", που πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel Hotel με θέμια "Το Ελληνικό Ελαιόλαδο .... τι είναι αυτό που δεν κάνουμε σωστά"

 

 

 
 
Διεθνής έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Freskon  21-23 Απριλίου 2016
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρίας μας στην Freskon τη Διεθνή έκθεση Φρούτων και Λαχανικών στην Θεσσαλονίκη.
Στην έκθεση μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε με διάφορους παραγωγούς εκλεκτών προϊόντων, και να τους παρουσιάσουμε λύσεις και προτάσεις για αποδοτικές πωλήσεις στις διεθνείς αγορές.
 
 
 

 

FOOD EXPO Διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών 19-21 Μαρτίου 2016
 
Η iNFODATA συμμετήχε με μεγάλη επιτυχία στην Food Expo τη Διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Metropolitan Expo.22 χρόνια στηρίζουμε την εξωστρέφεια των Ελληνικών Επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας έτοιμες αγορές για τα Ελληνικά προϊόντα με αποτελέσματα.Θέλετε να εξάγετε; Έχουμε λύσεις και έτοιμες αγορές αγοραστών να σας γνωρίσουν.
 

 

 

Συνέδριο «ΕΞΑΓΩΓΕΣ, με απλά βήματα και ασφάλεια» Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στο Ξενοδοχείο Golden Age
 
Οι εταιρείες iNFODATA (www.infodata.gr) και Simply Exports (www.simplyexports.gr) ολοκλήρωσαν επιτυχώς  το συνέδριο που συνδιοργάνωσαν  με θέμα «ΕΞΑΓΩΓΕΣ, με απλά βήματα και ασφάλεια» στο Ξενοδοχείο Golden Age(Μιχαλακοπούλου 57 ) το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 ώρα 10:00π.μ. έως 4:00μ.μ. Βασικός στόχος του συνεδρίου ήταν η ενημέρωση και εκπαίδευση των επιχειρήσεων σχετικά με τις διεθνείς τάσεις ζήτησης, τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων και τις ιδιαιτερότητες για τη σωστή προετοιμασία των εξαγωγικών διαδικασιών με υπηρεσίες για την κάλυψη από την πρώτη κιόλας εξαγωγή, ανεξαρτήτως ποσού.
 

 

Ελαιοτεχνία: Συνέδριο για εξαγωγές ελαιολάδου 16 Μαϊου και  13 Νοεμβρίου 2015 
 
Ομιλήτρια :Αναστασία Μαρκάκη Γενική Διευθύντρια της iNFODATA
Διερευνήσαμε, ποιες αγορές αναζητούν ελληνικό ελαιόλαδο και θέσαμε στόχους μέσα από συγκεκριμένες αγορές.  www.infodata.gr/enimerosi
 

 

 
GAIA - 2o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας 4-5 Νοεμβρίου 2015  

Η iNFODATA - EUROPAGES ήταν χορηγός επικοινωνίας στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας που πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2015 στο Ζάπειο μέγαρο.

 

 

 

 
Συνέδριο για τις εξαγωγές -  Εξαγωγές, από τη θεωρία στην πράξη 31 Mαϊου 2014 Ξενοδοχείο NJV AthensPlaza  
Συνέδριο με θέμα «Εξαγωγές από τη θεωρία στην... Πράξη», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 31 Μαΐου 2014, στην Αθήνα. Συμμετείχαν επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, καθώς και φορείς υποστήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας, οι οποίοι εξέθεσαν τις θέσεις και τη δράση τους. Διοργάνωση: iNFODATA, Simply Exports και CorinGreen SA.
Δείτε το βίντεο 
 

 

 
Συνέδριο εξαγωγές -  4 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Metropol στη Λάρισα.  
Η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ), το Επιμελητήριο Λάρισας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργάνωσαν την εσπερίδα για τον κλάδο των εξαγωγικών επιχειρήσεων.
Δείτε το βίντεο 
 

 

 

 
Συνέδριο: Προώθηση παραγωγής και εμπορίας του ελαιολάδου 12,13 Απριλίου 2013 Λέσβος  
Ομιλία σε ελαιοπαραγωγούς εκλεκτών ελαιολάδων.
Α' Ενότητα : Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση , Β' Ενότητα : Είσοδος στην αγορά στο γερμανικό εμπόριο - Μάρκετινγκ
Πρότυπος σταθμός υποστήριξης της παραγωγικής διαδικασίας
έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης
 

 

 

 
Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων  Made in Greece MetropolitanExpo  29 Nοεμβ. -  1 Δεκεμβ. 2013.  

Ξέρουμε τις αγορές και στοχεύουμε με ακρίβεια.

- Μάθετε ποιές αγορές ζητούν τα προϊόντα σας
- Διείσδυση στις αγορές ζήτησης
- Αναζητήστε χονδρέμπορους, αντιπροσώπους ή εισαγωγείς

Δείτε το βίντεο